sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pihan siivoamista, reippailua ja muuta

Nuorempi lapsemme Viljami on tällä hetkellä flunssainen ja yö sujuikin varsin levottomissa merkeissä. Välillä oli jo hieman epätoivoinen olo, että eikö poitsu nuku lainkaan, mutta onneksi se nukkumattikin lopulta saapui.

Tällä viikolla olen käynyt kävelylenkillä joka päivä, vaikka taivas onkin ollut joka päivä uhkaava ja koko ajan on saanut pelätä, että pääseekö sade yllättämään. Onneksi sentään tässä suhteessa on ollut suhteellisen hyvä tuuri. Kyllä kai se kuntokin alkaa siitä kohenemaan, kunhan jaksaa ahkerasti lenkkeillä.

Olen aloitellut lukemaan uutta kirjaakin eli Kate Mortonin Paluu Rivertoniin. Vielä en oikein tiedä, mitä mieltä siitä olen, mutta ajatukset varmasti selkiintyvät, kunhan pääsen pitemmälle. Ainakaan vielä se ei yllä ihan parhaiden lukemieni kirjojen kategoriaan. Olinkin melkoisen optimistinen, kun kirjastossa käydessäni lainasin neljä kirjaa, vaikka aika todennäköisesti en niin monta pysty neljässä viikossa lukemaan.

Tänään on ollut ohjelmassa hieman pihan siivoamista. Trimmerillä yritin siistiä kukkapenkkien reunuksia, pensaiden alusia yms.. Kyllähän tuokin ihan liikunnasta käy. Oli muuten iloinen yllätys, kun taimivaihosta saamani syyspäivänhattu alkoi kukkimaan ja kukissa on sekä punaista että keltaista. Onpa kyllä kaunis kukka ja piristävät värit näin kesän lopulla.

Balkaninkellokki symphyandra hofmannii

Pipo penstemon digitalis Husker Red

Maurinkiiltomalva malva sylvestris mauritania

Merihalikka mertensia maritima

Syyspäivänhattu

Katkero gentiana olivieri
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti