torstai 14. elokuuta 2014

Hetken hiljaisuus

Molemmat pojat ovat flunssassa ja vanhemmalla on kuumettakin. Silti meno ja meininki on ollut päivän mittaan melkoinen. Ääntä on riittänyt huushollissa, mutta nyt laskeutui hetken rauha ja hiljaisuus, kun molemmat alkoivat nukkumaan.

Kaksivuotias Viljami on ollut koko päivän huonolla tuulella ja itkuinen, mutta josko uni olisi hyvä lääke siihen. Ymmärtäähän sen, ettei flunssaisena ole mukava olla. Sylittelyä pienempi mies onkin tarvinnut tänään normaalia enemmän. Viljamia harmittaa sekin, kun nyt emme oikein voi mennä uloskaan. Siellä, kun poika viihtyy monta tuntia päivässä.

Vanhempi poikani Alex on luultavasti hieman harmissaan, kun ei päässyt tänään tarhaan. Siellä, kun on paljon leikkikavereita ja esikoulukin alkoi juuri. Ihan tyytyväisenä hän silti istui sohvalla peitto päällä elokuvaa katsellen.

Nyt, kun on hiljaista sitä miettii, että pitäisikö levähtää itsekin hetki hyvän kirjan ääressä tai yrittää josko itsekin vaipuisi unten maille. Tällaiset tuokiot ovat kuitenkin suhteellisen harvinaisia. Kahden pienen pojan äitinä voin kuitenkin sanoa, että hetkeäkään en vaihtaisi pois, sillä kyllähän lapset rikastuttavat elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti