tiistai 7. toukokuuta 2013

Finlandia-ajo 2013

Muutaman sanasen kirjoitan 27.4.2013 järjestetystä Finlandia-ajosta. Piti päästä katsomaan Brad De Veluwen juoksua edes kerran ja  vaikka se jäikin toiseksi Nesta Effen voittaessa, niin päivä oli aivan mahtava, siitäkin huolimatta että kylmyys tunki luihin ja ytimiin. Vaikka kokemuksesta tiedänkin, että raviradalle on tiettyihin vuodenaikoihin syytä pukeutua lämpimästi, niin en silti osannut varustautua tarpeeksi hyvin. Kylmä puhuri, kun tuntuu aina sopivasti puhaltavan radalle. 

Ravikuningas Erikassonin juoksu tuntui sytyttävän katsomon ilmiliekkeihin. Erikasson on hevonen, jota täytyy ihailla, koska se on noussut lukuisista uralla olleista vaikeuksista huolimatta aina takaisin voittojen tielle. Tämä hevonen on ravannut luultavasti  tiensä lukuisten ihmisten sydämiin.  

Nyt sitten odotellaan, että millainen tuuri Brad De Veluwella käy Elitloppetin karsinnan rata-arvonnoissa ja millaiseen lentoon se siellä lähteekään. Toivottavasti onni on myötä ja saamme iloita tämän upean hevosen saavutuksista vielä pitkään.


Finlandia-ajo 2013 
Erikasson voittaa Erkon pokaalin
Brad De Veluwe ja Tuomas Korvenoja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti